روحانی در محافل عمومی داد مبارزه با فساد سر داده و در محافل خصوصی جور دیگری رفتار می کند-راهبرد معاصر
پزشکیان: من در خانه لباس گرم می‌پوشم؛ مردم هم همین کار را کنند امیر نصیرزاده: از هر لحاظ آماده پشتیبانی از سوریه هستیم معاون رئیس‌جمهور: نمی‌توانیم در تهران بنشینیم و برای تمام پهنه سرزمینی ایران نسخه واحد تجویز کنیم دستور رئیس جمهور درباره تسریع در ساخت کریدور ریلی رشت- آستارا وزیر دفاع وارد سوریه شد انتصاب محمود امانی طهرانی به سمت دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش ابوذر کوثری مدیرکل سیاسی وزارت کشور شد فرمانده سپاه سلمان: وجود اتباع بیگانه یکی از دلایل عمده حاشیه نشینی در سیستان و بلوچستان است بازدید پزشکیان از نمایشگاه ملی صنایع‌دستی فرمانده کل ارتش: پاسخی کوبنده به اسرائیل خواهیم داد هلاکت ۲۳ نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی در سیستان وبلوچستان دیدار رئیس‌جمهور و وزیر فرهنگ با استاد محمد علی موحد آیت الله صدیقی: جنگ با رژیم اسرائیل، جنگ حق و باطل است | انتخاب ترامپ برای ما اهمیتی ندارد روانبخش، نماینده مجلس: با اخبار فیلترینگ همه را سرکار می‌گذارند | می‌خواهند حواس مردم را از اقتصاد و معیشت پرت کنند محسن رضایی: در حال آماده کردن «وعده صادق ۳» هستیم
نماینده اداور مجلس:

روحانی در محافل عمومی داد مبارزه با فساد سر داده و در محافل خصوصی جور دیگری رفتار می کند

حجت الاسلام رسایی با تمجید از سیاست فساد ستیزانه دستگاه قضائی، نسبت به اظهارات متناقض رئیس جمهوری انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 22
کد خبر: ۲۳۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛‌ اظهارات جنجال برانگیز رئیس جمهور در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی مبنی بر اینکه "فساد و رانت اما با بگیر و ببند و دادگاه از بین نمی رود"، همچنان با واکنش های متعدد در محافل سیاسی همراه است.

 

در جدیدترین اظهار نظر در این باره، حمید رسایی نماینده پیشین مجلس به میدان آمده و با تمجید از عملکرد دستگاه قضائی، روحانی را بابت بیان چنین سخنانی مورد انتقاد قرار داده است.

 

وی با اشاره به تناقض گویی های برخی از مسئولان در خصوص اقدام قوه قضائیه مبنی بر مبارزه با مفاسد، اظهار داشت: تناقض گویی ها در سخنان و ادبیات آقای روحانی در موضوع مبارزه با فساد خلاصه نمی شود، متأسفانه در بخش های مختلف ما شاهد این تناقض گویی از طرف او هستیم.

 

وی ادامه داد: دلیل اصلی تناقض گویی آقای روحانی در موضوع مقابله با فساد به نوع نگاهی برمی گردد که مردم به موضوع دارند. یعنی مردم نمی توانند تحمل کنند که فردی از مفسدان حمایت کند، حتی این فرد رئیس جمهور، رییس قوه قضاییه یا نماینده مجلس باشد.

 

نماینده ادوار مجلس تصریح کرد:‌ موضوع مبارزه با فساد یک مطالبه همگانی است و آقای روحانی مجبور است در محافل عمومی خود را به عنوان کسی که مطالبه اش مبارزه با فساد است، نشان دهد و از آنجا که بخشی از مفاسد به اطرافیانش مربوط می شود، در محافل خصوصی نمی تواند تحمل کند به همین دلیل این موضوع را مورد انتقاد قرار می دهد.

 

وی با اشاره به نوع رفتار رئیس قوه قضائیه در خصوص مبارزه با فساد، گفت: به نظرم تناقض گویی های آقای روحانی برای مردم مهم نیست چون بارها شاهدش بوده اند بلکه الان رفتار آقای رئیسی برای مردم مهم است که چگونه در موضوع مقابله با فساد عمل می کند. رئیس قوه قضائیه و عوامل این قوه در موضوع مبارزه با فساد باید بهانه ها را از همه بگیرند و راه گرفتن بهانه ها این است که نسبت به گرایش سیاسی یا نسبت های خانوادگی مفسدان بی تفاوت باشند و نگذارند این موارد در تصمیم گیری ها اثر بگذارد.

 

رسایی اضافه کرد:‌ در موضوع مقابله با پرونده های فساد، باید با هر کسی فارغ از جناح،‌ گرایش فکری،‌ گرایش تشکیلاتی و اصل و نسب خانواده ای که دچار تخلف شده،‌ برخورد شود. اگر این کار انجام شود،‌ دیگر داد و بیداد جلسات خصوصی آقای روحانی و یا هر فرد دیگری تأثیری نخواهد داشت و مردم  حامی قوه قضاییه خواهند بود.

 

وی یادآور شد:‌ مبارزه با فساد هزینه دارد و به راحتی نمی توان با آن مقابله کرد. ‌آقای رئیسی شخصیت سالمی دارند اما به هرحال همه تصمیمات را آقای رئیسی نمی گیرد بلکه در سیستم قضایی کسایی هستند که می توانند با فروش استقلال قاضی، رویکرد جدید دستگاه قضا را زیر سوال ببرند.

 

نماینده ادوار مجلس ادامه داد: از ابتدا آقای رئیسی باید دقت کند تا پرونده های مهم و حساسی، دست کسانی باشد که توصیه پذیر این و‌ آن نیستند و با یک منطق دینی و قضایی، این پرونده های فساد را مورد بررسی قرار دهند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده