جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده
نماینده اداور مجلس:

روحانی در محافل عمومی داد مبارزه با فساد سر داده و در محافل خصوصی جور دیگری رفتار می کند

حجت الاسلام رسایی با تمجید از سیاست فساد ستیزانه دستگاه قضائی، نسبت به اظهارات متناقض رئیس جمهوری انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 22
کد خبر: ۲۳۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛‌ اظهارات جنجال برانگیز رئیس جمهور در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی مبنی بر اینکه "فساد و رانت اما با بگیر و ببند و دادگاه از بین نمی رود"، همچنان با واکنش های متعدد در محافل سیاسی همراه است.

 

در جدیدترین اظهار نظر در این باره، حمید رسایی نماینده پیشین مجلس به میدان آمده و با تمجید از عملکرد دستگاه قضائی، روحانی را بابت بیان چنین سخنانی مورد انتقاد قرار داده است.

 

وی با اشاره به تناقض گویی های برخی از مسئولان در خصوص اقدام قوه قضائیه مبنی بر مبارزه با مفاسد، اظهار داشت: تناقض گویی ها در سخنان و ادبیات آقای روحانی در موضوع مبارزه با فساد خلاصه نمی شود، متأسفانه در بخش های مختلف ما شاهد این تناقض گویی از طرف او هستیم.

 

وی ادامه داد: دلیل اصلی تناقض گویی آقای روحانی در موضوع مقابله با فساد به نوع نگاهی برمی گردد که مردم به موضوع دارند. یعنی مردم نمی توانند تحمل کنند که فردی از مفسدان حمایت کند، حتی این فرد رئیس جمهور، رییس قوه قضاییه یا نماینده مجلس باشد.

 

نماینده ادوار مجلس تصریح کرد:‌ موضوع مبارزه با فساد یک مطالبه همگانی است و آقای روحانی مجبور است در محافل عمومی خود را به عنوان کسی که مطالبه اش مبارزه با فساد است، نشان دهد و از آنجا که بخشی از مفاسد به اطرافیانش مربوط می شود، در محافل خصوصی نمی تواند تحمل کند به همین دلیل این موضوع را مورد انتقاد قرار می دهد.

 

وی با اشاره به نوع رفتار رئیس قوه قضائیه در خصوص مبارزه با فساد، گفت: به نظرم تناقض گویی های آقای روحانی برای مردم مهم نیست چون بارها شاهدش بوده اند بلکه الان رفتار آقای رئیسی برای مردم مهم است که چگونه در موضوع مقابله با فساد عمل می کند. رئیس قوه قضائیه و عوامل این قوه در موضوع مبارزه با فساد باید بهانه ها را از همه بگیرند و راه گرفتن بهانه ها این است که نسبت به گرایش سیاسی یا نسبت های خانوادگی مفسدان بی تفاوت باشند و نگذارند این موارد در تصمیم گیری ها اثر بگذارد.

 

رسایی اضافه کرد:‌ در موضوع مقابله با پرونده های فساد، باید با هر کسی فارغ از جناح،‌ گرایش فکری،‌ گرایش تشکیلاتی و اصل و نسب خانواده ای که دچار تخلف شده،‌ برخورد شود. اگر این کار انجام شود،‌ دیگر داد و بیداد جلسات خصوصی آقای روحانی و یا هر فرد دیگری تأثیری نخواهد داشت و مردم  حامی قوه قضاییه خواهند بود.

 

وی یادآور شد:‌ مبارزه با فساد هزینه دارد و به راحتی نمی توان با آن مقابله کرد. ‌آقای رئیسی شخصیت سالمی دارند اما به هرحال همه تصمیمات را آقای رئیسی نمی گیرد بلکه در سیستم قضایی کسایی هستند که می توانند با فروش استقلال قاضی، رویکرد جدید دستگاه قضا را زیر سوال ببرند.

 

نماینده ادوار مجلس ادامه داد: از ابتدا آقای رئیسی باید دقت کند تا پرونده های مهم و حساسی، دست کسانی باشد که توصیه پذیر این و‌ آن نیستند و با یک منطق دینی و قضایی، این پرونده های فساد را مورد بررسی قرار دهند.

ارسال نظر
آخرین اخبار